Over Jabra

Jabra. Geluid, ontwikkeld voor u

Bij Jabra begrijpen we welke eisen gesteld worden aan ongeëvenaarde geluidsoplossingen. Wij doen dat door verbeterde ervaringen te bieden. Dit komt tot uiting in producten die voor u ontworpen worden – u krijgt alles wat u nodig heeft voor een onovertroffen ervaring voor gesprekken en muziek.

Voor Jabra staat vorm in dienst van functie. Door uw behoeften te begrijpen, of het nu om het beste geluid voor gesprekken en muziek draait of om geavanceerde functies om concentratie en samenwerking te vergemakkelijken, wij denken aan wat u wilt en hoe u het gebruikt. Onze headphones en headsets zijn perfecte geluidsoplossingen voor op kantoor, onderweg, op de sportschool of in de buitenlucht – wat u ook nodig heeft, waar u het ook nodig heeft, wij hebben producten van wereldformaat die aan uw eisen voldoen.

In elk Jabra-product hebben wij honderden uren onderzoek en minutieus ontwerp gestoken, daarom werken ze slimmer en zijn ze voorzien van meer functies dan andere headphones, headsets en speakerphones op de markt. En daarom zijn wij vaak de eerste die u nieuwe technologieën en innovaties op het gebied van geluid kunnen bieden.

Jabra is een onderdeel van GN Group, dat bijna 150 jaar geleden werd opgericht, en vandaag de dag zijn wij de enigen die headphones voor consumenten, professionele headsets en hoortoestellen creëren onder één dak. We gebruiken al die mogelijkheden om te werken naar één enkel doel – om uw leven beter te laten klinken.

Wij maken écht draadloze oordopjes, zodat u totale vrijheid heeft; geluidsonderdrukkende headsets waarmee u ongewenst achtergrondgeluid kunt elimineren; high-definition headsets waarmee u altijd kristalhelder verstaanbaar bent; en de meest geavanceerde sportheadphones om uw conditie bij te houden en het beste uit uzelf te halen. Elk product helpt u meer te horen, meer te doen en meer te zijn.

Met Jabra weet u dat u de beste producten op de markt krijgt. Daarvoor zijn ze ontworpen.

Pioniersgeest

De geest van The GN Group heeft ons geïnspireerd ook onze eigen grenzen te verleggen. ’s Werelds eerste ultra geluidsonderdrukkende microfoon, ’s werelds eerste Bluetooth®-headset en 's werelds eerste sportheadphones met geïntegreerde hartslagmeter, om er maar een paar te noemen.

We delen niet alleen de pioniersgeest van The GN Group, we delen hun kennis en expertise. En dankzij onze nauwe relatie met ReSound, ons zustermerk, hebben we de beschikking over ongeëvenaarde geluidstechnologie.

ReSound zijn wereldleider op het gebied van hoortoestellen. Ze combineren design en technologie om mensen met een ernstig verminderd gehoor dichterbij de dingen waar ze van houden te brengen. Hun krachtige, discrete en slimme hoortoestellen worden bediend met geïntegreerde apps. Dit biedt een natuurlijke, persoonlijke hoorervaring en kan hoortoestellen veranderen in draadloze stereo-headphones.

Ze delen al hun kennis met ons. Dat betekent dat geen ander de wetenschap achter geluid zo goed aanvoelt als wij. Samen kunnen wij het leven echt beter laten klinken.

GN ReSound logo

Ontdek meer ›

Jabra Gallery

Jabra Elite 65t
Jabra Evolve 80
Jabra Elite Active 65t
Jabra Evolve 75e
Jabra Elite 45e
Win een Jabra Elite Sport