Carrières

Bij Jabra willen wij de levens van mensen beter laten klinken. We denken na over de manier waarop mensen werken, leven en spelen. Vervolgens ontwerpen wij onze producten die helpen dat alles beter te doen.

Werken bij Jabra betekent mensen vrijheid geven door middel van technologie.

Vacatures

PositionAfdelingLocatieGeplaatst op

Redenen om je bij ons aan te sluiten


 • Geweldige collega's

  Je werkt in een team met gepassioneerde professionals die stuk voor stuk het verschil willen maken. We werken in een gemoedelijke sfeer, waarin ruimte is voor humor en plezier. Je voelt je vanaf het eerste moment thuis.

 • Geweldig gevoel van voldoening

  We zijn trots op alles wat we doen. We geloven oprecht dat we de levens van mensen kunnen veranderen met de kracht van geluid. Als jij een positieve impact wil hebben, dan is dit je kans.

 • Geweldige kansen

  Of je nu een expert wilt worden op jouw gebied of je leiderschapskwaliteiten wilt versterken, je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien. Wij willen jou helpen het beste uit jezelf te halen.

 • Geweldige balans tussen werk en leven

  We bieden flexibele arbeidsomstandigheden, of je nu af en toe vanuit huis wilt werken of je eigen uren wil bepalen. Wij begrijpen dat je werk niet alles is en hebben alle respect voor je privéleven.

 • Geweldige voordelen

  We bieden competitieve salarissen, een fantastische pensioenregeling en verzekeringspakket en vijf extra door het bedrijf betaalde vakantiedagen per jaar.

Sluit je bij ons aan

Volg Jabra op LinkedIn voor het laatste nieuws en alle updates.

Open sollicitaties

We houden je sollicitatie en cv zes maanden in ons bestand. Als jouw profiel overeenkomt met een van onze openstaande vacatures in GN, nemen wij contact met je op.

Open sollicitatie en cv insturen ›
Win een Jabra Elite Sport