120 meters / 395 feet

Jabra Pro 920

Hoor het verschil dat Noise Blackout maakt

Noise Blackout UIT Noise Blackout AAN

Hoor het verschil dat HD Voice maakt

HD Voice UIT HD Voice AAN

{{selection.productName}}

Jabra Pro 900

{{'...en nog {0}' | format:(selections.length - 1)}}
Tijdelijk niet op voorraad Naar verwachting verzonden in 10-15 dagen.

Neem contact op met Sales

Ons team van productexperts kan u helpen de beste oplossing te vinden voor uw onderneming. Vraag prijzen en advies aan over uw specifieke omgeving en gebruikscasus. Vul het formulier in, dan neemt een Jabra-vertegenwoordiger contact met u op.

Meld u aan voor een gratis proefprogramma

Als u van plan bent meer dan 50 exemplaren uit te rollen in uw bedrijf, neem dan contact op met sales, want u komt wellicht in aanmerking voor een gratis proefpakket.

Heeft u technische ondersteuning nodig?

Voor technische ondersteuning of vragen over garantie kunt u terecht bij ons Business Support-team.

Neem contact op met sales over dit product

Hoeveel headsets bent u van plan uit te rollen?

Uw platform

Extra informatie

Overzicht functies

Kristalhelder geluid

Digital Signal Processing (DSP) reduceert achtergrondgeluid en verwijdert echo. Het beschermt u tevens tegen plotselinge geluidspieken.

HD Voice / Wideband audio

HD Voice zorgt voor levensechte, glasheldere gesprekken. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat u de andere persoon niet verstaat.

Jabra Software-toepassingen

Pas uw instellingen aan met Jabra’s software toepassingen. U krijgt volledige integratie en remote call control met de laatste generatie softphones.

Geluidsonderdrukkende microfoon

Geluidsonderdrukkende microfoons reduceren ongewenst achtergrondgeluid en zijn ideaal voor drukke, rumoerige open werkomgevingen.

PeakStop™

PeakStop™ verwijdert schadelijke geluidspieken nog voordat ze uw oren bereiken. Zo blijft het geluidsniveau op een veilig niveau en wordt uw gehoor beschermd.

Remote Asset Management

Configureer alle audio-apparaten van uw bedrijf van afstand op één centraal punt door middel van Jabra Xpress, een webgebaseerde oplossing. Zo krijgt u tevens een volledig overzicht van alle headsets die geïnstalleerd zijn in uw IT-netwerk.

Remote Call Control

Bedien oproepen direct vanaf de headset. Beantwoord en beëindig oproepen, regel het volume en activeer de mute-stand met één druk op de toets.

SafeTone™

Jabra SafeTone™ bevat Jabra PeakStop™ en Jabra IntelliTone™ - geavanceerde gehoorbeschermingstechnologie. Hiermee wordt het gemiddelde volume tijdens uw werkdag beperkt tot binnen de akoestische standaarden.

Comfortabel gesprekken voeren

Geniet van de perfecte pasvorm met een breed scala aan lichte, ergonomisch ontworpen frames, zachte oorkussens, verstelbare hoofdband en microfoonarm. Draag uw headset de hele dag lang comfortabel.

Accessoires

Ondersteuning zoeken

Snelle handleidingen, video-instructies, firmware downloads en nog veel meer.

Win een Jabra Elite Sport