Professioneel geluid voor
groeiende ondernemingen

Kleine en middelgrote bedrijven hebben de juiste tools nodig om snel, flexibel en efficiënt te zijn, zodat ze zich kunnen focussen op het ontwikkelen van hun business en het opbouwen van een loyaal klantenbestand

Neem Contact Op Met Sales Kies Uw Headset

Elk gesprek is een kans om de relatie met uw klant te versterken en uw business te ontwikkelen.

Daarom biedt Jabra u een reeks professionele audioproducten die ontworpen zijn met het MKB in gedachten. Dankzij ongeëvenaarde geluidsonderdrukking en kristalhelder geluid kunt u optimaal gebruik maken van elk contact met de klant.

Onze producten werken direct uit de verpakking met een groot aantal apparaten en bieden verschillende connectiviteitsopties. Zo kunt u waar en wanneer u maar wilt met uw klanten praten - u mist nooit meer een oproep.

Maak een grote impact,
ongeacht de omvang van uw onderneming

Met onze exclusieve SME-ondersteuning en online portaal heeft u alle bronnen tot uw beschikking die u nodig heeft naarmate uw onderneming groeit, en kunt u profiteren van unieke aanbiedingen.

Breng uw gesprekken naar nieuwe plaatsen met Jabra.

De Jabra Evolve 40 is een professionele headset met uitstekende HD geluidskwaliteit, ongeëvenaarde geluidsonderdrukking en een geïntegreerd in gesprek-lampje, zodat u zich kunt concentreren op uw gesprek - waar u ook bent en ongeacht de rumoer om u heen.

 • 3,5 mm-aansluiting voor betere connectiviteit
 • Eenvoudig te gebruiken intelligente call transfer
 • Geïntegreerd in gesprek-lampje
Laat me meer zien

Ultieme flexibiliteit

Met standaard connectiviteit via USB en 3,5 mm-aansluiting biedt de Jabra Evolve 40 u ultieme flexibiliteit om aan te sluiten op laptop of mobiel apparaat, voor elk gesprek. Als u een gesprek moet doorverbinden van uw laptop naar uw smartphone, dan kunt u dit doen zonder op te hangen en terug te bellen, dankzij Jabra Intelligent Call Transfer. Probleemloos en eenvoudig te gebruiken om uw gesprek gaande te houden.

Maak elk conferentiegesprek productief met de Jabra Speak 510

Onderweg, thuis of op kantoor; de Jabra Speak 510 is de perfecte tool voor het in enkele seconden opzetten van een conferentiegesprek, zodat u van elke ruimte een vergaderruimte kunt maken.

 • Plug-and-play verbinding via USB of Bluetooth®
 • Tot 100 m draadloos bereik
 • Oplaadbare batterij
Laat me meer zien

Een ideale mix van functionaliteit en draagbaarheid

Een unieke, draagbare speakerphone voor conferentiegesprekken, voorzien van Bluetooth®. Kan aangesloten worden op laptops, tablets en smartphones.

Plug-and-play functionaliteit maakt de Jabra Speak 510 heel gebruiksvriendelijk en maakt IT-ondersteuning overbodig. Een ideale mix van functionaliteit en draagbaarheid stelt u in staat overal en altijd effectief te communiceren. Kristalhelder geluid maakt dit product uitermate geschikt voor conferentiegesprekken en om naar muziek te luisteren.

Jabra Pro 920

Jabra Pro 920 is een professionele draadloze DECT-headset voor bureautelefoons, met een handsfree bereik van 120 meter. Het product is standaard voorzien van een eenvoudig te gebruiken, vooraf gekoppeld oplaadstation en biedt 8 uur gesprekstijd. Het is tevens voorzien van HD voice, een ongeëvenaarde geluidsonderdrukkende microfoon en Jabra SafeTone, voor kristalheldere en comfortabele gesprekken, de hele dag lang

 • Enkele connectiviteit
 • Draadloos - DECT
 • Jabra SafeTone™
Laat me meer zien

Jabra Pro 925

Jabra Pro 925 biedt dubbele connectiviteit met uw bureautelefoon en mobiele telefoon tegelijkertijd, zodat u nooit meer een gesprek mist. Het product is voorzien van een eenvoudig te gebruiken, vooraf gekoppeld oplaadstation en biedt 12 uur gesprekstijd. Naast een draadloos bereik van 100 meter, is deze professionele headset tevens voorzien van HD voice, een ongeëvenaarde geluidsonderdrukkende microfoon en Jabra SafeTone, voor kristalheldere en comfortabele gesprekken, de hele dag lang

 • Dubbele connectiviteit
 • Draadloos - Bluetooth
 • Jabra SafeTone™
Laat me meer zien
Filters ({{selectedFilters.length}})
Filter by
Meer informatie

Vraag gratis proefproducten aan

Het proefprogramma is uitsluitend toegankelijk voor bedrijven die een uitrol van minimaal 100 headsets overwegen.
Voor vragen neemt u contact op met een Jabra business partner bij u in de buurt.

Hoeveel headsets ben u van plan uit te rollen?

Uw platform

Extra informatie

Win een Jabra Elite Sport