Software en diensten

Jabra biedt een variëteit aan software en diensten om u te helpen alles uit uw headsets te halen.

Opzoek naar smartphone apps

Klik hier

Jabra Xpress

Jabra Xpress is een webgebaseerde oplossing waarmee u op afstand software, firmware en instellingen kunt uitrollen voor een groot aantal Jabra USB-headsets.
U kunt de volgende taken uitvoeren:

  • Nieuwe headsets installeren (inclusief grootschalige uitrol)
  • Huidige headsets bijwerken, diagnosticeren en beheren
Laat me meer zien

Jabra Direct

Jabra Direct is de desktopsoftware waarmee u uw Jabra-headset vanaf uw computer kunt personaliseren, updaten en beheren. Het biedt u tevens de mogelijkheid oproepen naar uw softphone (bijv. Skype) te bedienen via de headset.

Laat me meer zien

Jabra PC Suite voor Mac

Jabra Suite voor Mac is gratis software voor Mac waarmee u heel eenvoudig uw firmware kunt bijwerken, uw headsets kunt upgraden en Bluetooth-verbindingen kunt beheren. Het biedt u tevens de mogelijkheid oproepen naar uw Mac-softphone te bedienen via de headset.

Laat me meer zien

MICRO-APPS VOOR PC

Jabra is altijd op zoek naar de beste gebruikerservaring door innovatie en brengt nu een eenvoudig te gebruiken Windows-software microtoepassing om de waarde van Jabra audioapparaten uit te breiden en in te springen op de behoeften van gebruikers. Jabra Micro-apps bieden zeer specifieke functionaliteit en stellen gebruikers in staat alle voordelen en meer uit hun Jabra-apparaat te halen.