Micro-apps voor PC

Jabra is altijd op zoek naar de beste gebruikerservaring door innovatie en brengt nu een eenvoudig te gebruiken Windows-software microtoepassing om de waarde van Jabra audioapparaten uit te breiden en in te springen op de behoeften van gebruikers. Jabra Micro-apps bieden zeer specifieke functionaliteit en stellen gebruikers in staat alle voordelen en meer uit hun Jabra-apparaat te halen.

Nieuw!

Jabra Screen Lock

Door Jabra Screen Lock toe te voegen aan uw Jabra audio-oplossing* voeg u met één klik eenvoudige en slimme beveiliging toe aan uw meest gevoelige gegevens op het scherm.
*Jabra Evolve 80, Evolve 40, Jabra Link 230, Link 260 en Jabra QD headsets

Meer informatie

Jabra CC Agent App

De Jabra CC Agent App verbetert de productiviteit van medewerkers in Cisco Finesse Call Centers door het afhandelen van gesprekken met enkele seconden te verkorten. Dankzij deze app kunnen veelgebruikte telefoonfuncties eenvoudig bediend worden via de controller van de headset van de medewerker op de Jabra Biz 2300 USB en Jabra Biz 2400 II CC USB-headsets of Jabra QD-headsets met Jabra Link 260 USB-adapter.

Meer informatie

Jabra CC Workspace Plug-ins

Designed to extend the value of your Genesys Workspace Desktop Edition solution, these two free software plug-ins from Jabra help improve call center agents’ efficiency.

Meer informatie