Over Jabra

Wij zijn Jabra

We make life sound better.

Onze intelligente soundoplossingen inspireren mensen op ongekende manieren, elke dag weer.

Wij inspireren atleten jong en oud om hun grenzen te verleggen, dankzij onze innovatieve sport headsets met real-time gesproken coaching en intelligente apps die u gemotiveerd en in de juiste zone houden.

Op het werk stellen wij u in staat nog productiever te zijn. We kunnen u helpen zich beter te concentreren, communiceren en samen te werken, en om gesprekken makkelijker te maken. Dit doen wij door u te helpen rumoer buiten te sluiten en u een kristalhelder geluid te bieden.

U kunt dankzij ons ook onderweg genieten van uw favoriete muziek, met een rijke en volle sound. En natuurlijk kunt u moeiteloos naar een oproep schakelen en weer terug. Altijd met een kristalhelder geluid.

Het is ons levenswerk om levens te veranderen met de kracht van geluid.

Wat ons inspireert

Wij zijn constant op zoek naar de grenzen en het uitdagen van conventies. We zijn geïnspireerd om steeds maar nieuwe manieren te vinden om het geluid dat u hoort te verbeteren.

Zoals u mag verwachten van een geluidsbedrijf zijn wij erg goed in luisteren. Daarom luisteren wij heel goed naar wat mensen nodig hebben.

En om dat te bereiken, investeren wij jaarlijks 10% van de omzet van de groep in research en development Dit stelt ons in staat toonaangevend te blijven op het gebied van innovatieve technologie, zoals wij dat al jaren zijn.

Zo kunnen wij voorop blijven lopen wat betreft het meten en analyseren van biometrische gegevens vanuit het menselijk oor, om gezondheid en prestaties te verbeteren.

Ook verbeteren wij de productiviteit op de werkplek – door constante finetuning van een mix van technologie en cultuur – om mensen te helpen een betere balans werk/ontspanning te bereiken. 

Wij zijn GN

Jabra is trots deel uit te maken van GN Group – een onbevreesde en inventieve groep mensen die al sinds 1869 grensverleggend zijn

Vanuit de thuisbasis in Kopenhagen, Denemarken, zorgde de GN Group voor een revolutie in communicatie door 's werelds eerste onderzeese kabel te leggen, om telegraafcommunicatie mogelijk te maken tussen oost en west en de wereld zo dichter bij elkaar te brengen.


GN

Kom meer te weten

Pioniersgeest

De geest van de GN Group heeft ons geïnspireerd ook onze eigen grenzen te verleggen. ’s Werelds eerste ultra geluidsonderdrukkende microfoon, ’s werelds eerste Bluetooth®-headset en 's werelds eerste sportheadphones met geïntegreerde hartslagmeter, om er maar een paar te noemen.

We delen niet alleen de pioniersgeest van de GN Group, we delen hun kennis en expertise. En dankzij onze nauwe relatie met ReSound, ons zustermerk, hebben we de beschikking over ongeëvenaarde geluidstechnologie.

ReSound is wereldleider op het gebied van hoortoestellen. Ze combineren design en technologie om mensen met een ernstig verminderd gehoor dichterbij de dingen waar ze van houden te brengen. Hun krachtige, discrete en slimme hoortoestellen worden bediend met geïntegreerde apps. Dit biedt een natuurlijke, persoonlijke hoorervaring en kan hoortoestellen veranderen in draadloze stereo-headphones.

Ze delen al hun kennis met ons. Dat betekent dat geen ander de wetenschap achter geluid zo goed aanvoelt als wij. Samen kunnen wij het leven echt beter laten klinken.

Kom meer te weten ›

Anti-namaak-programma

Kijk uit voor namaakproducten. Geef namaakproducten hier aan.

Meer informatie ›

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Zo verlagen wij de impact op het milieu.

Meer informatie ›

Mediabibliotheek

Hier vindt u brochures, datasheets, afbeeldingen van producten en meer.

Meer informatie ›
Win een Jabra Elite Sport