Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als fabrikant van headsets en audio-apparatuur onderkennen we de rol die we spelen in het beschermen van het milieu en hoe belangrijk het is een verantwoordelijk lid van de mondiale samenleving te zijn. Technisch afval vormt een toenemend deel van de materialen die zich bevinden op vuilnisbelten overal ter wereld, en wij bij Jabra zetten ons in om ecologische sporen van onze producten te verkleinen.
Lifestyle outdoor RF

Waarom is dit belangrijk voor onze klanten?

Als ondernemer komt u onder toenemende druk om er voor te zorgen dat u verantwoordelijke zakenpartners heeft. Het is niet genoeg om te weten dat uw eigen huis op orde is, u dient kritisch te kijken naar uw leveranciers en aanbieders om er zeker van te zijn dat hun bedrijfsvoering ethisch is, duurzaam en voldoet aan internationale standaarden. Wanneer u samenwerkt met Jabra hoeft u zich geen zorgen te maken, want u weet dat we uw inzet om onze planeet te beschermen en om verantwoordelijke leden van de mondiale samenleving te zijn, met u delen.

Als individuele klant van Jabra kunt u van onze producten genieten met een schoon geweten, want u weet dat we er alles aan hebben gedaan om een apparaat te ontwerpen dat een minimale impact heeft op het milieu.

Wat wij doen

Jabra's inspanningen voor verantwoord ondernemen omvatten een breed gamma aan aandachtsgebieden, zoals veiligheid en welzijn van werknemers, voldoen aan nationale en internationale normen voor lage energieconsumptie en veilige materialen en onze voortdurende inspanningen om de ecologische impact van onze werkzaamheden te verminderen.

Innoveren op een hoger niveau

Wij zijn er trots op dat we bekroonde headsets produceren die het leven van onze klanten net een beetje makkelijker maken. Naast het bedenken van unieke manieren om mensen te bevrijden door middel van techniek, zetten we onze creativiteit aan het werk om ingenieuze methodes te bedenken om onze producten net wat milieuvriendelijker te maken.

We onderzoeken continu de manier waarop we onze producten maken en werken eraan om alles uit de grondstoffen te halen die we gebruiken en om duurzamere producten te produceren. We gebruiken milieuvriendelijke materialen en we beperken de hoeveelheid schadelijke stoffen in onze apparaten. We focussen op het ontwerpen van lichtere headsets en proberen meer headsets per zending te vervoeren, zodat we minder brandstof gebruiken wanneer we onze producten vervoeren.

We houden onze leveranciers en zakenpartners aan dezelfde hoge standaarden. We werken met ze samen om er zeker van te zijn dat ze een verantwoordelijke bedrijfsvoering volgen, zowel in hun bedrijf als in de manier waarop ze omgaan met hun werknemers.

Lees meer over ons beleid ten aanzien van maatschappelijk verantwoord ondernemen op gn.com.
Win een Jabra Elite Sport