De Jabra Evolve 80

De beste headset voor concentratie in een open kantooromgeving*

Laat me meer zien Bekijk video

De Jabra Evolve 75

De beste draadloze headset voor concentratie in een open kantooromgeving*

Laat me meer zien Bekijk video

Superieure Active Noise Cancellation

U kunt actieve geluidsonderdrukking activeren om geluiden met lage frequenties zoals een zoemende airconditioning virtueel te elimineren. Actieve geluidsonderdrukking maakt gebruik van geavanceerde microfoons om omgevingsgeluid te detecteren en te elimineren - tot 3 keer actiever dan andere systemen.

Falcon-IO-Logo-2016

Stijlvolle headsets verbeteren productiviteit voor jong social-mediabedrijf

Elke nieuwe werknemer krijgt een Evolve 80.

“De Evolve 80 was het beste product voor ons - met de juiste klantenondersteuning, service en productgarantie. Het was perfect voor ons hier bij Falcon.io.”

Berkant Kamilov, Manager - Nordic/Benelux, Falcon.io Case Study

Jabra Evolve Series

Een selectie professionele headsets om productiviteit te vergroten in een open kantooromgeving.

Modellen vergelijken

*De verwezen open kantooromgeving is een kantooromgeving waar gecertificeerde UC-headset gebruikt wordt voor communicatie. Een headset krijgt het UC-certificaat als het voldoet aan de strikte vereisten van en goedgekeurd door de betreffende Unified Communication (UC)-aanbieders.

De Jabra Evolve 80 en Evolve 75 zijn professionele headsets, die ontwikkeld zijn om de afleiding die ontstaat door rumoer en onderbrekingen te voorkomen. Geluidsonderdrukking van hoge kwaliteit (Active Noise Cancellation en passieve geluidsonderdrukking) in combinatie met een geïntegreerd in gesprek-lampje helpt een persoonlijke concentratiezone te creëren voor de gebruiker.

Dit zijn twee professionele UC-gecertificeerde headsets, voor zowel gesprekken als muziek. Dankzij de microfoonarm met geluidsonderdrukkende microfoon is de gesprekskwaliteit van hoge kwaliteit, en muziek klinkt geweldig door de uitstekende luidsprekers en het ontwerp van de oorschelp. Daarnaast maakt de Hybride ANC-technologie gebruik van 4 microfoons, voor hoge ANC-prestaties.