MENU
attributes/any(a: a eq 'Product_Portfolio|Jabra') and (attributes/all(a: a ne 'Meta_Refurbished|True') or attributes/any(a: a eq 'Meta_Accessorytype|17'))

Studentenkorting

Controleer of je voor de korting in aanmerking komt en ontvang je Jabra-korting

Werk hard. Speel harder.

Studenten werken hard. Echt hard. En hier bij Jabra weten we het een en ander over hard werken en toewijding. We weten ook dat we zonder deze generatie studenten, er geen volgende generatie ontwerpers zal zijn om onze intuïtief ontworpen producten te maken. Of ingenieurs om onze wereldleidende technologie te ontwikkelen. Of marketeers die ons helpen de wereld over onze producten te informeren.

Als bewijs van onze waardering voor alle uren die je in je opleiding steekt, bieden we je een speciale korting aan bij je volgende order. Of je nu op zoek bent naar een toonaangevende headset van professionele kwaliteit om je te helpen hard te werken, of een paar uitstekende echt draadloze oordopjes om je te helpen nog harder te spelen, wij hebben het voor je.

Student gebruikt Jabra-headset
Student gebruikt Jabra-headset

Hard werken wordt beloond

Studeren is niet gemakkelijk of goedkoop. Als je eenmaal je collegegeld, studieboeken, laboratoriumkosten en woonruimte hebt betaald (en genoeg bij elkaar hebt geschraapt om op vrijdagavond uit te gaan), is er niet veel geld over.

Producten van Jabra zijn erg nuttig voor studenten, maar we begrijpen dat ze niet bovenaan ieders lijst staan als het gaat om budgettering. Daarom is onze studentenkorting een van de beste die je zult vinden - aanzienlijk meer dan het gemiddelde van 10 of 15%. Beschouw het als onze manier om je te bedanken. Omdat zonder studies en briljante hersens zoals die van jou, onze technologie gewoonweg niet zou bestaan.

Claim studentenkorting

Vrijwaring
Alleen geldig op jabra.com. De aanbieding is geldig door op de bovenstaande knop te klikken en door je status als actieve student te laten verifiëren door SheerID. Na de succesvolle verificatie ontvang je een e-mail met een eenmalig te gebruiken couponcode die je kunt invoeren bij het afrekenen op jabra.com. Jabra behoudt zich het recht voor dit kortingsprogramma te allen tijde te beëindigen. Deze aanbieding is beperkt tot één code per persoon en per order. Studentenkorting kan niet gecombineerd worden met enige andere aanbieding op Jabra.com. Jabra is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of verlopen codes. Deze kortingsservice wordt geleverd door SheerID, een externe provider. Jabra is er niet voor aansprakelijk als je om welke reden dan ook, niet voor de korting in aanmerking komt.