chevron_left menu MENU
  • chevron_right
  • chevron_right
  • chevron_right
  • chevron_right
chevron_right
not (pageUrl eq null and supportPageUrl eq null) and attributes/any(a: a eq 'Product_Portfolio|Jabra') and (attributes/all(a: a ne 'Meta_Refurbished|True') or attributes/any(a: a eq 'Meta_Accessorytype|17'))
close

Wat hebben Jabra en Unify Square-integratie te bieden?

Het strategische partnerverband tussen Jabra en Unify Square betekent dat IT nu toegang heeft tot uitgebreider apparaatbeheer in MS Skype en Team-omgevingen. Elke Jabra USB-headset, ook draadloze headsets en speakerphones, met Skype for Business- en Teams-certificatie, werkt nu met de software-oplossing PowerSuite™ van Unify Square.

Download (.zip)

UC-kostenbesparingen en apparaten in een oogopslag

Jabra-headsets, in combinatie met Unify Square PowerSuite, helpen bij het leveren van een hogere totale kostenbesparingen voor UC-platforms. PowerSuite biedt een overzicht van verschillende IP-telefoons op één scherm en biedt nu met Jabra als eerste headset-leverancier ter wereld, één enkele weergave voor alle gebruikers en locaties, voor grotere kostenbesparing en gestroomlijnd apparaatbeheer.

Beheertools en bruikbare inzichten

Verhoog de waarde van uw apparaatinvestering door middel van ongeëvenaarde beheertools. De PowerSuite apparaatbeheeroplossing van Unify Square biedt nu ondersteuning voor Jabra-headsets. Dit omvat sleutelfuncties zoals probleemoplossing, inventarisrapportage, apparaatinstellingen en firmware-updates.

Voordelen van werken met Unify Square en Jabra

Monitoring

IT-afdelingen krijgen een realtime overzicht van beschikbaarheid, waarbij incidenten worden gerangschikt op basis van de impact op het bedrijf, voor een snelle oplossing.

Analyse

IT-afdelingen krijgen belangrijke service-informatie op basis van 3 KPI's, met trends en drill downs.

Apparaatbeheer

IT-afdelingen gebruiken multi-vendor ondersteuning via een enkel scherm voor het configureren van Jabra-headsets op verschillende locaties en kunnen gebruik maken van een mechanisme voor firmware-updates.

Gebruikerservaring

IT-afdelingen krijgen bruikbare begeleiding die ze kunnen doorgeven aan eindgebruikers wanneer ze bellen over spraakproblemen.

Download de software

Download (.zip)

Over Unify Square

Unify Square's software, consulting en cloudbeheerde services zijn de drijvende kracht achter 's werelds grootste Microsoft Skype for Business- en Teams-implementaties. Hun oplossingen, gebouwd op innovatieve technologie, creëren bruikbare inzichten en helpen bedrijven hun Unified Communications (UC)-infrastructuur te transformeren, met enterprise-grade servicebeschikbaarheid, datagedreven tevredenheid van eindgebruikers en indrukwekkende ROI-stijgingen. Unify Square is een van Microsoft’s global elite partners. Hun software en services hebben waarde toegevoegd voor meer dan 5 miljoen Skype for Business-/Teams-gebruikers van meer dan 275 multinationals in meer dan 50 landen in de meeste sectoren.

Unify Square heeft het hoofdkantoor in de VS, alsmede vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, India, Australië en Litouwen.